This page is being translated...

viber_image_2022-04-06_20-39-31-374

Kamerata Novi Sad je ansmabl koji je izuzetno fleksibilan, profesionalan i svira vrlo plemenitim i izražajnim zvukom. Raditi sa Kameratom mi je bilo veliko zadovljstvo, svi se maksimlno angažuju, stvarno “daju sve od sebe”, tako da je uživanje zajedno probati, svirati koncert, pa čak i snimati CD! Na programu je bilo puno solo deonica, koje su vođe grupa divno svirale, jer imaju odlične intrumente i veliko solističko iskustvo. Organizacija je takođe odlična, za sve uvek ima rešenja i to uz osmeh. Kao gost-solista sam bila dočekana vrlo srdačno i velikodušno.

Ksenija Janković - violončelistkinja

isidora

Pored velike muzikalnosti i entuzijazma, ono što ovaj orkestar izdvaja i svrstava u sasvim posebnu kategoriju muzičkih sastava je ogromna ljubav i predanost kojom se muzičari prepuštaju sviranju i muzici samoj, a što je kvalitet, koji se i u razmerama evropski renomiranih orkestara, danas ne sreće baš često

Isidora Žebeljan - kompozitorka i akademik

roman

Ovo je jedan od najboljih orkestara u regionu.

Roman Simović - koncert-majstor Londonskog simfonijskog orkestra

Nebojsa Zivkovic

Divan ansambl sastavljen od sjajnih muzičara od kojih svak ponaosob ima potrebu za detaljom. Ono što ih posebno krasi je ogroman entuzijazam koji se danas gotovo ne sreće među profesionalnim ansamblima. Ali sjajni su i njihovi promišljeni i zanimljivi programski koncepti i ideje. Sa jedne strane beskompromisna izrađenost i poštovanje tradicije, a sa druge moderan pristup publici i promociji. Radujem se budućim saradnjama!

Nebojša Živković - perkusionista i marimbista